fredag 29. januar 2010

3 days and counting..

lørdag, søndag og så avreise på mandag. det er ikke noe lenge til i det hele tatt! 
har ikke kommet særlig igang med pakkingen føler jeg, bare lagt oppi linser,bøker og noen gensre og en tights..det er så vanskelig å vite hva jeg skal ta med og hva jeg skal droppe..:/ holder også på å vaske noen klær, så det kan jeg ikke ta oppi ennå. føler ikke jeg har helt kontroll før kofferten er ferdig pakket merker jeg.
her ser dere koffertene mine, huff, lurer på hvor mye overvekt det blir! - den lille sølv er håndbagasjen min :) sjekket om det var plass til pcen og speilreflekskameraet i den idag og det gikk helt fint, så da er jeg glad! 
kjøpte en liten veske-ting jeg kan ha rundt halsen med passet og sånn i idag. husker ifjor når sophie reiste til mexico så var jeg med henne å kjøpe sånn, og da hadde de noen kjempesøte limegrønne eller rosa, mens nå når jeg skulle se idag hadde de bare denne varianten eller noe lignende, ble litt skuffet da :/ men men, så lenge den tar godt vare på passet og papirene mine spiller det vel ingen rolle hvordan den ser ut! :) - jeg kan ha den under genseren uansett :p

det er siste jobbdag idag også, skikkelig deilig å tenke på at jeg slipper å dra på posten de neste 4 månedene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar