torsdag 3. juni 2010

The last days of New York

var vi på serendipity 3 og drakk frozen hot chocolate
gikk litt på fifth avenue og så på diverse designbutikker..sukk
så tok meg og kristine turen over brooklyn bridge en siste gang
<3
kristine :) - dette stedet var perfekt til å slappe av, sitte å tenke og å nyte utsikten..
se så fint det er! jeg er for anledningen kledd opp som yankees fan
alle tre jentene gikk for å se sex and the city 2 :)
meg og kristine dro til yankee stadium, med et lite håp om å se kamp (selv om det var sinnsykt varmt å sitte ute i solen), men vi hadde ikke vært flinke å kjøpt billetter i forveien...utsettelse hele veien...så når vi kom dit hadde de bare billetter til $150,- da sa vi heller nei takk og sullet oss hjem igjen :)
holdt på å koke meg ihjel når jeg gikk kledd som dette, var ikke så varmt når jeg var ute tidlig om morgenen, så jeg visste ikke at det kom til å være 30+ senere. men skal vel ikke klage på varmt og fint vær! :)
fine 1-dollar mynter :)
vi kjøpte slurpee og gikk tur ned til hudson river park
blant annet forbi alexander mcqueen en siste gang..
er btw IKKE fan av slangene til Mcqueen..
og forbi DVF.

så spiste vi på spunto en siste gang, og når kristine ikke vil smile på bildet blir det grimasebilde istedenfor! :p
meg og anni på spunto :) - kommer til å savne den gode pizzaen! <3
langs hudson river..

anni :)
skikkelig sydenvarme der de siste dagene også, gikk rundt i shorts og singlet ute kl 9 om kvelden og var overhodet ikke kald, heller litt varm.
siste dag etter vi hadde sjekket ut tok vi igjen turen ned til hudson river park, det er jo så fint der! så solte vi oss litt der (halvannen time) før det ble altfor varmt og vi måtte gjøre noe annet.
turen gikk tilbake til the markle for å avkjøle seg litt og sjekke adresse på lunch-sted på pcen, så dro vi opp med central park og deretter bryant park for å slappe av i solen (eller skyggen) før hjemreise. 
koselig i bryant park :)

give me my camera back! :) 
so that I can take pictures of you making funny faces! :)

kl 5 ble vi hentet av en blå supershuttle, som såvidt hadde plass til bagasjen vår (can't blame him!), fraktet til flyplassen hvor vi (les: jeg) betalte litt for mye for overvekt og stresset bagasjen til levering..for så å vente, sitte  seg på flyet, bli forsinket ca 2 timer, se "the blind side", sove, lande i amsterdam morgenen etter........vente litt for lenge (men det gikk egentlig fortere enn forventet, veldig fornøyd med det! :) ), sette seg på flyet til BERGEN, lande i BERGEN sent på kvelden, tax free, se velkomstkomité fra vinduet (koselig!!!), finne ut at en av bagene mine ikke var kommet frem (igjen!) og så gå ut å hilse på alle og dra hjem med familien :) kos!

den siste bagen min er fortsatt ikke lokalisert, så jeg krysser fingrene for at den dukker opp igjen, ettersom det var ganske mange ting i den jeg ikke vil miste! 

...men det er skikkelig rart å være hjemme igjen, selv om man fort kommer inn i de vanlige rutinene er det helt rart å være hjemme istedenfor på the markle. det å ikke ha flere subwayer og alle mulige ting rett utenfor er ikke normalt lenger. når jeg skulle sove igår var det STILLE, helt stille. ingen lyder what so ever. 
jeg er vant til gravemaskiner, tuting, ambulanser osv. her var det ingenting. 
merkelig. New York I Love You.

3 kommentarer:

  1. Ble nesten litt trist jeg nå. Det har vært kjempegøyt å følge bloggen din! Nå har jeg bare ti tusen ganger mer lyst å dra dit!! :-)

    SvarSlett
  2. så koselig irmelin! :) anbefaler virkelig new york, bare til å begynne å spare :p ;)

    SvarSlett
  3. åh, så mange fine bilder. det så helt fantastisk ut :)

    SvarSlett