søndag 30. mai 2010

CALIFORNIA : LOS ANGELES

så var det tid for et los angeles recap.

fredag kveld tok satte meg og kristine oss på nattbussen fra san francisco til los angeles. ikke akkurat verdens mest behagelige tur, og søvnen fikk vi vel ikke før det var blitt morgen, og vi sov forbi stoppet vårt...flott, bare vært våken hele natten for så å miste der vi skulle av. heldigvis var vi heldig og fikk sitte på med bussen som skulle tilbake til san francisco gratis, men ettersom vi ikke visste hvilket stopp vi skulle av på når det gikk den veien, spurte vi bussjåføren som satt oss av et stopp for sent. vi kjørte med taxi forbi den forrige holdeplassen, og det viste seg at hostellet hadde vært rett rundt hjørnet fra det stoppet. great.

ettersom klokken var i 6-7 tiden om morgenen var det for tidlig til at vi kunne sjekke inn, så vi satt fra oss litt bagasje og dro rett til stranden.
en subway og en laaang busstur senere var det dette synet som møtte oss
<3
jeg var bestemt på å sole meg i bikini, men det tok ikke lange tiden før jeg fant ut at det ble vel kaldt, tok på meg t-skjorte og shorts, og lå med gåsehud og solte meg videre. prinsippsak. 
:)
så sovnet vi selvfølgelig på stranden og ble kraftig solbrent bakpå lårene og leggene + ene siden av ansiktet. 
mener ikke å være negativ altså, men det er litt typisk. var uansett herlig å være på stranden, og spesielt herlig siden det var SANTA MONICA og VENICE BEACH vi var på :)
skulle ønske jeg også kunne surfe!
hello baywatch
i LA, California, USA, klarer jeg å finne en baywatch fyr som er født i haugesund med en far fra oslo, det er litt kult synes nå jeg da.
jeg har en ting for palmer :) <3
skateanlegg :)
igjen; palmer :)
på santa monica pier :)
- bra jeg har på meg San Francisco genser i LA eller? jaja, ikke min feil at det er mye kaldere i california enn antatt, og derfor ikke har skikkelig jakke å gå med..
men se så fiint da! :) <3 
santa monica var mye finere enn venice beach da, selv om de går i hverandre merket vi godt forskjellen. men venice beach har alle de små butikkene med turiststæsj osv som vi ville se på, så tilbrakte mesteparten av tiden der. var en fyr som bar på en slange forresten, det var jeg ikke så fan av og gikk lengst mulig vekk fra han når vi skulle gå forbi..*frysninger*
kristine på santa monica pier :)
dagen etter dro vi til universal studios, det var kjempegøy, men kanskje ikke akkurat som forventet. jeg hadde nok sett for meg at vi fikk se mer innspillingssteder osv enn en fornøyelsespark, men vi tok studiotouren da, så da fikk vi sett en del sånt også :)
wisteria lane! supergiret her altså :) :)
desperate housewives hadde faktisk innspilling den dagen vi var der (kan se på et bilde under), men selvfølgelig inne i et eller annet studio..
klarer ikke helt å leke kjendis på den røde løperen, det ble litt for kleint og jeg begynte bare å le :)
the simpsons :)
kristine utenfor moe's :)
se; desperate housewives! jeg vil se!
vi så noe 3D terminator greier og lekte terminator etterpå, hvis ikke vi er kids så vet ikke jeg :)
så var vi i waterpark og så på et show, sykt kontroll på vannscooterene de folkene der altså, var ganske gøy med alle effektene faktisk :)
universal studios var verdt å reise til selv om jeg ikke fikk sett innspillingen av desperate housewives altså! :)
ja, dere vet, palmer :)
så dro vi hjem, og gikk langs walk of fame (30 sek. fra hostellet) og der det er håndavtrykk og sånn (vet ikke hva det er kalt).
kristine måler hender med johnny depp :)
..og jeg fant ut at dette sikkert er det meste jeg får sett av naboene våre
hugh jackman :)
tror mine føtter er litt mindre enn will smith sine
george clooney :)
så gikk vi ned til high voltage tattoo, kjent fra LA ink :)
kristine er fan, og fikk til og med sett kat von d! :) :)
dagen etter det dro vi på walking tour til beverly hills/bel air i regi av hostellet.
det som var michael jackson sitt hus i LA (eller port om du vil) før han døde der..
snoop sin crib i LA, var ihvertfall det vi ble fortalt :p hehe jeg tenker at guiden egentlig bare kan si masse drit, for vi har jo ikke peiling, men men! tror på det inntil motsatt er bevist jeg :) guiden kjente ihvertfall han som passet huset, så vi fikk komme innenfor porten og se litt også, ble ikke noe særlig bra bilder da, men kult å ha vært der!
jay-z sitt hus i bel air, tror jeg da ;)
tom cruise, katie holmes..men nok hus, blir jo bare bilder av porter! :p
så gikk vi nedover til rodeo drive :)
hadde ikke vært feil å shoppet litt her :)

heller ikke feil med denne bilen! 
etter touren gikk meg og kristine tur selv opp mot hollywood skiltet. ikke helt opp da, vi gikk en vei der man til slutt ikke fikk lov å gå mer, og jeg har ikke tenkt å bryte loven her borte :p sikkert en annen vei opp, men vi  er jo ikke akkurat godt kjent i LA ;)

så dro vi hjem til New York på tirsdag, og idag er det lørdag. eller, nå er det visst blitt søndag. det vil si at vi reiser hjem til Norge IMORGEN! herregud tiden har gått så fort her borte! kommer til å savne det utrolig mye, men skal også bli godt å komme hjem :) 

vi ses om ikke lenge dere :)

1 kommentar:

  1. aah, sykt hvor mye kult dere har fått sett og gjort!! :D kjenner eg blir en smule misunnelig hver gang eg titter innom bloggen din.. men no er det på tide at dere kommer hjem til et normalt liv i lille Norge igjen! :) gleder meg såååånn til å se dere igjen!! savner dere <3

    SvarSlett