tirsdag 4. mai 2010

tropisk varme i eksamenstid..

det har vært noen helt utrolige dager her borte nå, oppimot 30 grader og skikkelig klam luft. føler jeg er i syden, det LUKTER syden (dere vet sånn varm, klam luft?). hin dagen tordnet det skikkelig (lurte på om det var eksplosjonen bomben på times square skulle være avledning for) og høljet om natten, samtidig som det var tropevarme, så det var en kjekk natt! nå har jeg nettopp vært å solt meg på taket, så gikk jeg ned, og to sekunder etter begynte det å regne, været er helt merkelig her nå. 


men jeg skal ikke klage.


selv om vi er klam og varm døgnet rundt er det tross alt bedre enn å fryse hele tiden. 
problemet er bare at varmen startet når vi skulle starte med eksamenslesing, og klamt varmt vær hjelper ikke akkurat på konsentrasjonen. det er ikke bare det at man har lyst å være ute, men når man sover dårlig om natten pga varmen og luftfuktigheten samt koker ihjel når man sitter og leser en bok inne om dagen så sier det seg selv at det passet heller dårlig med dette været nå. 
ellers så vil jeg hjem, men samtidig vil jeg ikke hjem. jeg savner folk og ting hjemme, men jeg trives så utrolig godt her borte, det er en fantastisk by! hadde maten vært som hjemme kunne jeg nok bodd her :)


livet er fint (og VARMT) på takterassen :)
ble forresten rød som en hummer i helgen når jeg lå å solte meg noen timer på taket... det var ikke bare en god opplevelse ettersom jeg fortsatt er rød og har ont noen steder. solen her er ikke noe å tulle med, den er mye sterkere enn hjemme!
 men nå må jeg nesten lese litt mer før det er tid for middag :) 

1 kommentar:

  1. Hei vennen. Kjekt å høre at du har det fint og trives, men samtidig vil hjem. Vi savner deg òg. Gleder oss veeeldig til du kommer hjem. Tenker mer og mer på datoen 1.juni. Trenger deg som shopping hjelp :) Tror du har fått god erfaring der. Savner også å ha deg i huset. Du får stå på med eksamensforberedelsene selv om det er uvant varmt. Prøv å ikke fokusere på varmen. Tenk heller på hvor bra det blir å stå på eksamen. Da har du noe mer med deg hjem fra N.Y enn bare alle de fantastiske minnene. Lykke til! Tenker på deg!

    SvarSlett