lørdag 15. mai 2010

SOMMERFERIE!

jeg gleder meg sånn til å stå opp imorgen og IKKE måtte tenke at jeg må lese pensum! :) :)
ahh, det blir deilig!

nå er det altså sommerferie for oss gateway studenter i NewYork, kl 17.04 lokal tid var siste eksamen unnagjort, og vi kunne puste lettet ut. ...ihvertfall tror vi det, nå krysser vi fingrene for at alle bestod, sånn at ingen må reise den unødvendige turen til lillehammer for å ta den opp igjen :)

etter eksamen var det egentlig bare å komme seg fortest mulig hjem, spise litt middag, og så gjøre seg klar til kvelden. det var jo avslutningsmiddag idag, på pier 17; kjempefin utsikt til alle tre broene, deilig temperatur og god mat :) vellykket altså! men må si det var litt trist å innse at tiden min i New York snart er forbi...når jeg snakket med Tone (leder for gateway her, som er ferdig nå etter dette semesteret) gikk det opp for meg at jeg snart skulle hjem, og denne utrolige opplevelsen jeg har hatt her snart er over... 

..ikke noe kjekt! kommer til å savne byen og folkene så utrolig når jeg kommer hjem! <3
nå gjelder det å bare nyte den siste tiden vi har igjen her borte, det er tross alt bare litt over 2 uker til jeg er hjemme igjen dere! 

uansett, så gikk vi på brassmonkey før avslutningsmiddagen, og her er litt bilder fra kvelden :)
anni og kristine :)
julie og elisabeth :)
gina, meg og marthe (opptatt av å fortelle noe og ikke helt med på bildet :p)
elisabeth, kristin, stine og gina
jentene :)
bente og anniken :)
meg og anni :)
så var det tid for middag, vi satt ute, og dette var utsikten <3
søte frida :)
helene :)
endelig en god biff! nam!
desserten skulle forestille brooklyn bidge, ikke helt vellykket, men god! :)
stine koser seg med is :)
utdeling av blomster til de flinke gateway college lederene :)
tone snakker :) 

 I <3 NY

men nå er det på tide med sengen, har vært en tung uke med 4 eksamener på 5 dager, så noe sier meg at jeg kommer til å sove godt i natt :) 


1 kommentar:

  1. Dette så kjekt ut. Skjønner det var god stemning. Alle glad for å være ferdig med eksamen og så det været da. Dere må ha det varmt som kan sitte ut til langt på natt og så lettkledd. Flott for dere. Nå er du vel klar for ferie i 2 uker, før hverdagen i Norge venter. Kos deg og nyt ferien. Stor klem.

    SvarSlett