torsdag 22. april 2010

six flags!!

søndag var en helt sinnsyk bra dag! vi dro hjemmefra halv 10 om morgenen, og kom hjem nærmere 11 om kvelden, var altså i six flags fornøyelsespark fra ca den åpnet til den stengte, UTROLIG GØY!
ååå, har SÅ lyst å dra tilbake dit! tror jeg må det også, er tross alt ikke ofte jeg får dratt på type "tivoli" hjemme. jeg blir i godt humør bare av å tenke på det! :p hehe uansett så hadde jeg bare med meg mitt gamle dårlige kamera, så tok ikke så mange bilder, får kanskje noen senere en gang så da kan jeg legge ut de da :)
ellers har jeg tatt bilde av bildene jeg kjøpte fra tre av tingene vi tok :p
alle ser så bra ut :p - det var så sinnsykt gøy! dette var el toro, svær tre-berg-og-dalbane
fra nitro, jeg vil tilbakeeee! (monica, meg, kristine og stine)
dudududududu, superman!
tiger i parken!
monica og kristine :)
utrolig god milkshake :)
en pust i bakken må til :)
bilde tatt på vei ut av parken, god stemning etter new york hittils beste dag(?)! - forresten kjempekjekt å være solbrent i fjeset, går jo til og med an å se "igjennom" blitzen!
vant en ball :) 
på veien hjem ble denne godjakken kjøpt, digger den! :) 
og så måtte jeg slenge med litt av et annet kjøp jeg har gjort fra alexander wang, nemlig denne singleten, elsker slike type singleter :) 
men nå er det på tide å legge seg, fremføring i markedsføring imorgen (idag) så må få litt søvn! 

- synes forresten dere kan bli flinkere å kommentere, mye gøyere med litt tilbakemelding! :)
natta!

3 kommentarer:

 1. Dette var helt sykt. Jeg hadde blitt svimmel bare av å se på, men det vet du. Tivoli er ikke noe for din mor. Dere er flinkt til å oppleve forskjellig. Turen til Washington så veldig bra ut. Der kunne jeg heller reist. Kos deg videre, men shopping er dere vel ferdig med. Husk du skal få det med deg hjem også :)

  SvarSlett
 2. Såå utrolig gøy!!:) Der vil jeg også! Likte den hvite singleten din:)hihi.. Håper du koser deg!! Savner deg masse her hjemme <3

  SvarSlett
 3. hehe det vet jeg mamma :p men det var utrolig gøy!

  og linn, vi MÅ på noe sånn greier i sommer!! :) :) savner deg også! <3

  SvarSlett