søndag 21. februar 2010

central park

idag dro meg og kristine for å stå på skøyter i central park, det var dessverre litt mange folk og litt lang kø, så vi droppet det :/ men var en kjempefin tur selv om, skikkelig deilig vær ute idag til tross for at det fortsatt er litt kaldt etter min mening :)
synes det er så vittig når kristine tar bilde med sin linse, siden alt blir dratt utover, på det ene bildet så det ut som jeg hadde sykt lange bein :p
mange folk på isen :)...
..så vi satt litt og koste oss i solen istedenfor :)
søt! :)
var på chelsea market idag, der hadde de utrolig mange fine cupcakes! siden det var lørdag kjøpte meg og anni hver sin, kristine kjøpte heller noe cookie greier :)
hvem fikk lyst på cupcake?
ellers så har jeg kjøpt denne mursteinen som mat..trenger ikke bli redd for at den skal bli tørr for å si det sånn, det er den allerede.

og så må jeg bare si til de som lurer på om ikke vi gjør noe skolegreier der nede: jo, vi har allerede levert en moteoppgave og en engelskoppgave, samt fått utdelt en ny engelskoppgave! - men det er ikke gøy å skrive om som det andre :p

nå skal vi straks ut å spise, deilig med helg! :)

4 kommentarer:

 1. mange fine bilder da! veldig fin den røde kåpen din, den kledde du! :) og de cupcakes'ene så syyykt gode ut! gleder meg til å se deg snart!! :)

  SvarSlett
 2. Måtte le litt høyt her på univeritetet da jeg leste om den tørre mursteinen din =P


  Anne

  SvarSlett
 3. Ser ut som en flott park. Det så også veldig vårlig ut. Her har det snødd i 2 dager nå og mer er meldt imorgen. Jaja, våren kommer vel her den også, vi må bare være litt tålmodig. Kjekt at du er så flink å ta bilder og formidler det til oss. Blir jo litt kjent i byen vi også da :)

  SvarSlett
 4. hehe jeg savner deg anne! :p

  ja, er nok mer vårlig her enn hjemme mamma :) - det kommer nok til dere også, gleder meg til å komme hjem til sommer :)

  SvarSlett