tirsdag 2. februar 2010

endelig fremme!!

etter forsinkelser fra bergen til amsterdam, og en veeeldig lang flytur fra amsterdam til New York er vi endelig fremme på rommet vi skal bo på :) det er så deilig!

nå bor meg, kristine og anni sammen med en amerikansk jente som heter chelsea. hun virker kjempehyggelig, så det er jo bra :)

ellers så var vi ute litt isted (ca halv ti tiden her borte) og skulle kjøpe noe mat og sånn, men så var den butikken vi skulle på stengt så vi gikk heller bare bort på mc donalds og kjøpte mat der...satser på at det ikke skjer flere ganger for å si det sånn. har ikke planer om å reise bort hit og bare spise junk food, blæ. får kjøpe noe skikkelig mat imorgen når butikken rett rundt hjørnet er åpen :) - orket ikke lete etter bedre butikk nå, har tross alt vært våken siden 7-tiden imorges, og nå er jo klokken over 5 hvis jeg tenker norge-tid. :/ trøtt!

så nå er planen å legge seg og stå opp litt tidlig imorgen for å få mest mulig ut av dagen :) - skolen begynner nemlig ikke før på onsdag.
har ikke tatt noe særlig med bilder ennå, så blir nok bedre med det etterhvert :) - natta!

edit: internett klikket igår når jeg skrev det, så fikk ikke postet det, her er noen bilder fra igår ihvertfall :)
meg og anni på flyplassen :)

min pult pluss koffert og veien til badet :p
de kjempefine og solide etasjesengene til meg og anni (kristine sover utenfor bildet :p)
kristine med pulten sin :)
og anni med sin :)

positivt overrasket over at vi har hver sin pult da, det likte jeg :) men rommet er ikke så stort da, så kommer nok til å bo litt oppå hverandre. men vi satser på at vi ikke skal være så utrolig mye på rommet uansett, det er jo NY vi er i, må ut og oppleve ting! :)
nå skal vi gjøre oss klar, spise frokost og så ut og finne veien til skolen osv. gleder meg! :)

1 kommentar:

  1. misunner deg så sykt marianne... i wish i could go to! hadde vært fabelaktig å kunne reist og bare vært der i noen måneder!.
    kos deg masse skatt, klemmer fra kalde bergen

    SvarSlett