søndag 7. februar 2010

det er sol idag!

det er så deilig :)
dette er forresten takterassen vår. var litt kaldt idag, men blir nok bedre når det nærmer seg sommer :) 
- vet forresten ikke hvorfor den oransje prikken kom på bildet, noe med lyset ihvertfall..
treningsrommet...altfor lite! 4 apparater og ett av de funker ikke engang. tenkte å ta en tur opp å trene etterpå.. gleder meg til å begynne å løpe ute jeg, må bare kjøpe en jakke og nye løpesko, for har bare med t-skjorte og det er litt kaldt ute for det ennå.


vi var forresten på rebusgreier igår. det ble ikke helt vellykket.. min gruppe fant ingen av postene. eller jo, vi fant sjømannskirken, men da tok vi taxi. herregud. det var meldt snøstorm og sånn igår, noe vi merket heller lite til. (det snødde bittelitt på vei til subwayen til skolen) men det blåste en del da, og det var helt utrolig kaldt. da skulle jeg ønske jeg hadde tatt med bergansjakken min! 
uansett, så begynte vår gruppe med å gå i totalt feil retning i sånn halvannen time...og så når vi endelig tok subwayen riktig sted spurte vi en dame hvor columbia universitet var, og når hun sa vi måtte "ta buss dit" og "gå der" så ga vi opp. trodde jo vi nesten var fremme når vi gikk av subwayen sant, så ble ganske demotivert av å få vite at vi ikke var det.. hjalp ikke at de fleste ikke hadde følelse i tærene, klokken begynte å nærme seg halv to og lunsjen var mellom 12 og 2, og ingen av oss visste egentlig hvor vi skulle gå.

da ble kursen satt mot sjømannskirken og deilig norsk lunsj :) - vi fikk grøt og vafler, NAM! :)
 var ikke på gruppe med anni, men hun spiste med oss selvom. :) - etter lunsjen splittet vi gruppen vår fordi ingen egentlig hadde noe lyst å fortsette..hadde jo fått en utrolig dårlig start og var fortsatt iskald og frossen i kroppen. så vi fant ut at vi tok "kvelden", og sammen med to jenter fra min gruppe dro vi til soho.
skulle jo egentlig på båttur også, den angrer jeg litt på at jeg ikke var med på, men samtidig var jeg så kald at jeg tror ikke jeg hadde hatt det noe gøy uansett. det gjelder å kle seg godt! - uansett har anni lovet meg at vi skal ta den båtturen når det blir litt varmere! (kristine du må også være med :p)

kvelden endte med bl.a. hot chocolate og pizza :) - det var jo lørdag!
men nå er det litt trening som står på planen, wish me good luck! :)

- ps. synes dere kan bli flinkere å kommentere, gøyere da :)

3 kommentarer:

  1. ser sykt bra ut der, likte utsikten og tak terassen :) ja, hadde ikke vært feil med bergans jakken der nå, når det er så kaldt! men satser på at det blir varmere og varmere ettervært :) kos deg med superbowl idag da :)

    SvarSlett
  2. Hei vennen. Så flink du er til å skrive og legge inn bilder. Skjønner på deg at du har lyst til å komme igang med trening. Du har jo vært så flink det siste halve året. Håper du finner noen gode løpesko og en løpejakke og ikke minst en venninne til å trene med. Det hjelper godt på humøret (og vekten) med noen dager med aktivitet hver uke. Lykke til :)

    SvarSlett
  3. Hei. Du får kjøpe deg noen varme klær hvis kuldeperioden fortsetter. Ellers er det bra at du kommer igang med trening.

    SvarSlett