tirsdag 9. februar 2010

first day of school

idag var første skoledag :) - hadde moteledelse i 4 timer og så markedsføring i 2 timer etter det. varte ikke så lenge idag da, siden det var første dag var det litt mer introduksjon av faget osv. imorgen er det også litt sånn, så begynner vi skikkelig litt senere i uken. gleder meg til engelsktimene jeg :) men det er ikke før på onsdag.


meg og anni begynte kl 10 idag, mens kristine begynte kl 2. er litt kjipt å ha forskjellige timeplaner, men sånn må det jo nesten bli når vi tar forskjellige fag. etter skolen gikk meg og anni for å lete etter en marc jacobs butikk det ble snakket om i timen. litt billige ting og sånn, selvfølgelig var det mye dyrt der da, veskene som jeg ville ha kostet 500-600$, så jeg kjøpte heller et søtt smykke og et lite speil :)
...så gikk vi innom New York Sports Club og meldte oss inn :) gleder meg til å trene der, var utrolig stort og fint :)


etter middag gikk alle tre ut og kjøpte mobil, så nå har vi helt like :p tok den billigste vi fant, vil ikke bruke så mye penger på mobil så da ble det en "pay to go" mobil til 20$. så fyller vi opp ringetid når vi går tom, type kontantkort :)
kjøpte nye løpesko idag! trengte det virkelig, så nå er jeg klar for NYSC :)
fine :)

3 kommentarer:

  1. fett med pay to go mobil! :P og gratulerer med løpesko og medlemsskap på gym'en :) blir deilig og komme igang med treningen :) <3

    SvarSlett
  2. hehe jepp :) jaaa, gleder meg! kjøpt litt en ny bukse og sånn idag sånn at jeg har litt treningstøy å velge mellom, hadde jo bare med en bukse :/ (treningsbukse altså) skal trene etter middag idag, blir braaa! :)

    SvarSlett
  3. Jeg blir så misunnelig av å lese disse innleggene dine! Fy søren, det virker helt fantastisk :D Likte forresten løpeskoene, de var nice ;)

    SvarSlett