tirsdag 23. februar 2010

new shoes

de er så fine! <3 - og ja, jeg er fullt klar over at de er høye og mest sannsynlig død å gå med, men jeg har godtatt det :)


denne uken begynner vi kl 2 hver dag bortsett fra torsdag. har bare to timer de andre dagene (tror jeg) og delt inn i tre klasser, så da bytter vi fra uke til uke hvem som begynner 10,12 og 2 :) utrolig deilig å stå opp, spise frokost, lese litt, trene og så gå på skolen etterpå og bare ha to timer, det er jo ingenting. vi får bare håpe det varer lenge! :p hehe har ikke begynt skikkelig med markedsføringen ennå, så når foreleseren kommer blir det nok litt hardkjør med det faget. nyter ihvertfall livet og NY før den tid :)

og tenk, idag er det tre uker siden jeg kom hit, tiden går fort! med tanke på alt jeg har sett og opplevd føler jeg at vi har vært her en stund, men så tenker jeg at det snart er gått 1/4 av tiden og da føler jeg tiden løper fra oss..
 uansett:
savner dere! :) 

4 kommentarer:

 1. MARIANNE!! alle som er her hjemme savner deg kjempe mye:D elsket de skoene dine, hvorfor kan ikke vi ha sånne her hjemme også?

  SvarSlett
 2. åå så søt! jeg savner dere også! :) <3 hehe de er fra forever21, så de kan bestilles hjem ;)

  SvarSlett
 3. Åh, de har jeg også hatt lyst på, men de har noen med kilehæl også, så jeg tok heller de :D

  PS! Har bestemt meg for å reise hjem egentlig :/

  SvarSlett