torsdag 4. februar 2010

new york state of mind

vi tok subway'en til times square idag! :) synes det er litt skummelt med subwaygreiene, har vel sett litt for mange filmer.. men det gikk helt fint, og vi kom frem riktig sted så det var ikke noe stress :)
sykt!
måtte ta bilder i den røde trappen på times square :)
kristine og anni
kristine og sitt nye kamera! :)
kjekt å bli tatt bilde av :p det er forresten sykt kaldt her, hadde snødd i natt. men heldigvis er det ikke som hjemme, så fortauet er stort sett helt tørt :)
dette kom litt midt i, men det er ihvertfall utsikten fra takterassen der vi bor :)
kristine og anni på times square :)
dette bildet ble litt merkelig..
var på en utrolig stor toys'r'us idag, med pariserhjul inne!

og jeg tok bilde med tyranosaurus rex der, ler!

ellers har vi vært på velkomstmøte idag, så har fått vite litt informasjon og sånn. men planen for uken har blitt litt forandret, siden fellesreisen som skulle landet igår ble forsinket til idag (sikkert kjempegøy for de som måtte vente i oslo, enda mer glad for at vi ikke reiste med den nå), så de må ha velkomstmøtet imorgen. skulle også ha en lunsj for alle studentene idag, men det blir imorgen istedenfor.


har så godt som nettopp spist middag nå, nam! men er veldig mett nå, så er deilig å bare kunne ligge i sengen og slappe av :) tror jeg skal begynne å se litt i bøkene og sånn idag, studiene begynner på mandag, så er jo litt greit å vite hva det går i :) håper alle har det fint hjemme! skal prøve å få blogget hver dag så godt som det går, vet ikke hvordan det blir fremover, det er jo litt mer avslappet nå før forelesningene har begynt og sånn, så vi får se! :)

2 kommentarer:

  1. Er rimelig sykt der ja:D dere MÅ spise dessert på tgif som ligger på time square, brownien med vanilla isen der er tidens dessert;)

    SvarSlett
  2. det høres ikke feil ut, så tror nok vi må ta turen dit nå :p

    SvarSlett