torsdag 11. februar 2010

snøstorm i New York

det er ihvertfall det de kaller det for. igår kveld ble det bestemt at skolene skulle stenges idag,.. før det hadde falt et eneste snøfnugg. byen fungerer tydeligvis ikke når det snør.
så vi hadde ikke klasser som planlagt idag (skulle være delt i 3 klasser), men heller forelesning med alle motestudentene i den ene kinosalen på tribeca som vi har hatt de andre dagene.
var første dag med engelsk idag, læreren vår heter Avis, hun virker grei og jeg synes hun var veldig flink :)


ellers så vet jeg ikke om treningssenteret var åpent idag engang, det sto sånn lapp der igår om at det sikkert var stengt pga. snøen..og flere butikker stenger tidlig idag av samme grunn. skjønner det ikke. akkurat som vi ikke har hatt det slik mange ganger hjemme...verden stopper ikke opp pga litt snø. dessuten har det gått over til bare slaps nå. jaja. de får nå styre på som de vil.
alle bildene er utsikt fra vinduet litt tidligere.
skulle egentlig ut og gå litt rundt å se idag, men det droppet vi...
..det ble heller slappe-av-på-rommet-og-lese-dag..kjedelig
kjedelig vær = kjedelig innlegg! 
gleder meg til det blir vår jeg, ble egentlig ferdig med snøen hjemme, så håper den går vekk fort. senest igår var det sol og fint, så satser på det går tilbake til det! :)

4 kommentarer:

 1. Vanskelig for oss å forstå at skoler og butikker stenger pga snøvær, men det er vel slik Amerika er. Alt er litt stort over der, så det er vel snøen også. Håper at våren kommer til N.Y. om ikke lenge. Trøsten din får være at det fremdeles er vinter og minusgrader hjemme. Lengter etter våren her også.

  SvarSlett
 2. Hei! Vi er lei av snø og kulde her og. Men husk det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!!
  Fint innevær til shopping. ha en fin helg.
  Klem Randi

  SvarSlett
 3. Hei Marianne:D ser ut som du har det bra. Jeg blir ifall bare mer misundelig etter å ha sett på bildene :) Får se hvor lenge de holder skolene stengt pga litt snø da :p. Lykke til videre ;)

  SvarSlett
 4. de hadde de bare stengt én dag, men det var totalt unødvendig, har vært mye værre hjemme uten at noe er blitt stengt :p

  SvarSlett